Välkommen!

Välkommen!

Category : Budskap

Hej, och varmt välkommen till min sida Vackra Vingar! Jag heter Ulrika Flensén, och lever mitt liv med älskad familj, vänner, hund och katt. Eftersom jag har förmånen ( jag väljer att se det så) att ha två hem, ett i centrala Lidköping och ett i en liten by, Ulvåker, utanför Skövde, får jag tillgång till både stad och skog. Trivs och mår gott i detta! Jag har gått hand i hand, med min mediala sida i många år, men fick hjälp att utveckla den genom en 2,5 års utbildning hos Mithera Development i Uppsala. Har även gått kurs i andlig healing och shamansk healing. Som medium, arbetar jag med andevärlden. Dom är ständigt närvarande med sin kärlek och omsorg om oss. Vid en medial sittning ger dom budskap och vägledning som kan hjälpa dig framåt! Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer eller boka en tid!

Varm kram
Ulrika


Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: