Medial privatsittning

Medial privatsittning

Category : Budskap

När du kommer till mig för en medial sittning, är det bara Du och jag. 
Det fungerar så, att jag kontaktar andevärlden och bjuder in dom till dig. Jag förklarar så tydligt jag kan, hur personen ser ut, vilken känsla jag får in, vilken relation personen har till dig, på vilket sätt personen avlidit. Alltså, så mycket information som möjligt för att du ska förstå vem det är. När du bekräftat vem som är på besök, så förmedlar jag budskap till dig. Jag som medium, kan inte bestämma vilken andekontakt som ska komma eller vad den bör förmedla. Jag fungerar bara som en länk mellan vår värld och deras.

Det blir ofta känslomässiga möten med både skratt och tårar. Andevärlden älskar oss villkorslöst och vill vårt allra bästa. Dom kan komma med råd och vägledning, men det är alltid Du som bestämmer över dina val och ditt liv. Jag genomför mina sittningar med värme och trygghet och givetvis har jag tystnadsplikt! 

Åldersgräns 18 år. Om du önskar att sittningen sker via telefon så går det lika bra! Ca 60 min : 600kr 
Bokar gör du via mail eller telefon


Varmt Välkommen! 


Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: